torstai 1. elokuuta 2013

Tunnustus ja synttäriarvonta

Tämän aivan ihanan tunnustuksen sain Aikun askareet blogista. Kiitos kaunis!


Haluan jakaa tätä eteenpäin seuraaville ihanille blogeille:


Tajusin tuossa juuri äskettäin, että niin se on vuosi vierähtänyt tätä blogia päivitellessä, välillä tiuhempaan ja välillä harvempaan.....

Ihana nähdä että on muitakin, jotka on ihan yhtä hurahtaneita käsillä tekemiseen, kuin minäkin, se lämmittää mieltä. Kävijöitä on jo yli 33 000, mikä on ihan hulluna enemmän, kuin olisin koskaan osannut kuvitellakaan.

Synttäripäivä on siis 14.8.
1-v kunniaksi ajattelin järjestää arvonnan. Arvon jotakin itse tekemääni, en vain tiedä vielä mitä..... mutta jotain kivaa kuitenkin. (Saa ehdottaa.... :o)

Arvonnan suoritan tuolloin 14.8. Lähipäivinä ilmoitan palkinnon. Jos haluat jo, ennen palkinnon julkistamista arvontaan osallistua, voit kommentoida tähän postaukseen. 

Arvonnan säännöt jälleen seuraavat:

- Yhden arvan saat kommentoimalla tähän postaukseen (huom. jos kommentoit anonyymina, jätäthän itsestäsi jonkinnäköisen tunnistetiedon.)
- Toisen arvan saat jos jo olet, tai liityt blogini lukijaksi.

Kun kommentoit, laitathan viestiin myös monellako arvalla olet mukana.

Arvonnan voittajan ilmoitan blogissani 15.8, eli vielä 14.8. osallistuneet ehtivät arvontaan mukaan. Voittajalta odotan yhteydenottoa sähköpostiini: timanttu@suomi24.fi
Jos en saa yhteyttä voittajaan viikon kuluessa arvonnasta, arvon palkinnon uudelleen, jo aiemmin osallistuneiden kesken.